Itse lokkauksiani kummitustalolla lainaten

23.11.2012  Kartanon neidon taru
"Tätä on tehnyt mieli lähteä hakemaan jo monesti. Eilen posti toi G33:n ja tänään koitti SE hetki. Alunperin oli tarkoitus mennä miehen kans yhdessä, mut toisin kävi. Menen siis yksin. Kaikki sujui yllättävän kylmähermoisesti ihan loppuun saakka purkille ja kuvailinkin intomielisenä hyytäviä mestoja... kunnes olin jo paluumatkalla ja ohittanut pihapiirin huomasin unohtaneeni hanskat purkille. Käännyin takaisin ja jotain ääntä kuului talolta, niskavilloissa värisytti ja askeleet tuntuivat tosi raskailta ja väkinäisiltä. Mietin jo jättäväni hanskat sikseen, mutta päätin voittaa pelkoni, joka voimistui voimistumistaan ja sydän suorastaan rummutti. Pääsin takaisin purkille, mutta hanskat olivat poissa! Silloin koin semmoisen kauhun hetken, että luulin lamaantuneeni paikalleni. Kompuroin jollain lailla pois talolta ja hapuillen tavoitin autoni. Taskulampun valossa luulin jo sielläkin istuvan oudon hahmon. Ovi auki, äkkiä sisään ja ovet lukkoon. Hanskat oli autossa."




 

26.7.2013 Kartanon neidon kammari (dnf)
"Jospa sittenkin polkaisisin kartanon neidon uudiskohtaloon – ajattelin. Olettamuksena sama tuttu karvoja nostattava reitti viime syksyltä.
Kyllä tästä joku on mennyt… no ähellys ja voi hyvä sylvi… ehkei pyörällä kuitenkaan. Liian pitkällä jo pöheikössä, ettei palatakaan viittis… voi ei, koivet palaa nokkosiin! Ihan sama, nyt vaan eespäin ratsuni kulekuleliiku. Auuu, koivet pikkurakkuloilla (voi miks laitoin lyhyet pyöäilyshortsit)… Lopulta kohteessa (hieno paikka edelleen).
Suoritan erinäisiä terrainin mukaisia täsmäkohteita, kunnes näen henkilön ilmestyneen kymmenisen metrin päähän nollapisteestä. Hän osoittautui lähiasukkaaksi ja kertoi tulleensa katsomaan raunion tilannetta ja kertoi myös tuntevansa lähistöllä asuvan naisen, joka on nyt jo edesmenneen miehensä kanssa asunut tässä kartanossa, joka on kuulemma toiminut aikoinaan myös suojeluskuntatalona, eipä ihme, sillä rakenteet vaikuttavat perin jykeviltä.
Tältä valaisevalta, joskin hieman kivuliaalta reissulta tuli huti kätkön osalta, mutta naama noessa ja koivet rokolla on hyvä siirtyä kotia kohti. Minä tulen vielä."





   28.7.2013 Kartanon neidon kammari

"Tänään kevyttä kenttäpoleksintaa eilisen melkoisen raskaan kätköilypäivän jälkeen. Paluu tietenkin Kartanon neidon kammarille ja tällä kertaa mies halusi lähteä katsomaan tätä legendaarista paikkaa. Esittelin siinä kohdetta jo lähes rutiininomaisesti ja kuvailin kohdetta ennen tuhopolttoa. Osoitin myös kaikki kohdat, jotka olin edellisellä kerralla tutkinut: Tuolla kävin ja tuolla ja täältäkin katsoin ja täältä... mitäs kummaa... ei voi olla totta!!! Siinähän se on. Mahtavaa! Ei tietenkään kokonaisuutena niiiin huippuhieno kokemus kuin oli edellinen polttohautaantunut, mutta pisteen arvoinen kyllä! Kiitos!"
 




12.8.2016 , Great balls of fire
"Upstairs and downstairs reflektointia täällä jo niin tutuksi tulleella kummitustalolla. Tällä kertaa myöskin mielikuvitus alkoi laukata ja pelonsekaisia tunnelmia väärässä kerrostumassa sain tälläkin kertaa kokea. Pyöräkin juuttui pahaenteisesti heinikkoon, jonne sen myös suosiolla jätin. Paikka saattaa koitua epätoivotuksi kohtaloksi talviaikaan etsijöille."

 

Kommentit

Suositut tekstit